Brain² Olympia Tienen biedt aan renners van 8 tot 18 jaar de kans om hun geliefde sport te beoefenen. In onze wielerschool herbergen we de miniemen en aspiranten.

Onze wielerschool bestaat uit een 60-tal rennertjes die elke dinsdagavond oefenen op onze verkeersvrije terreinen te Goetsenhoven.


Binnen de wielerschool ligt de nadruk op opleiding en begeleiding. Uiteraard nemen onze jongens en meisjes ook deel aan wedstrijden.
Daarnaast heeft onze club ook nog een 45-tal jongens die uitkomen in de competitie bij de nieuwelingen en junioren. Zij treden aan in zowel regionale wedstrijden als wedstrijden tellend voor de Beker van België waar ze zich kunnen meten met de sterkere renners van het land. Sporadisch wordt er ook deelgenomen aan buitenlandse wedstrijden.

Onze junioren op stage in Spanje

Een deel van onze renners die komen trainen op ons verkeersvrije vliegveld.

Nieuwelingen 2022


Junioren 2022Enkele van onze jeugdproducten maakten de overstap naar de profs.

De meest bekende is ongetwijfeld Jasper Stuyven die het bij de junioren schopte tot wereldkampioen en ondertussen actief is bij Trek-Segafredo. Maar ook onder meer Tuur Dens (Sport Vlaanderen baloise), Simon Dehairs (Alpecin Deceuninck), Lennert Van Eetvelt (Lotto Soudal), Corne Van Kessel (Baloise Trek Lions), Stan Van Tricht (Quick-Step Alpha Vinyl) en Sander Armée (cofidis) hebben in het verleden onze kleuren verdedigd.