HOE SLUIT IK MIJ BIJ WIELERBOND VLAANDEREN AAN?

1. Je surft naar de website www.cyclingvlaanderen.be. Via de knop ‘Word lid’ kom je op het beginscherm van de vergunningen. Daar maak je de keuze voor competitie/functievergunning.

2. Tijdens de eerste stap vul je je voornaam, naam, rijksregisternummer en geboortedatum in. Indien je het vorige jaar reeds een vergunning had vul je ook het nummer van je vergunning in.

3. Op basis van je rijksregisternummer krijg je de keuze uit al de vergunningen die je eventueel kunt aanvragen. Maak hier je keuze.

4. In een volgende stap worden de persoonlijke gegevens opgevraagd. Sommige velden zijn verplicht andere optioneel. Zorg er voor dat je je juist e-mailadres vermeld. Op dit adres krijg je een kopie van je vergunning toegestuurd. Als club kies je hier voor Lotto Olympia Tienen. Onze contactpersoon krijgt dan ook een kopie van deze vergunning en kan alles verder opvolgen.

5. Op het volgende scherm worden de gegevens nog eens getoond met de wijzigingen in het rood. De aanvrager kijkt na alvorens te bevestigen.

6. Daarnaast dien je een medische vragenlijst in te sturen. Die wordt automatisch verstuurd naar de door jou gekozen sportarts.

7. Je gaat naar een erkende sportarts. De lijst van deze artsen vind je in bijlage en op de website www.wielerbondvlaanderen.be.

8. Je tekent zelf de vergunning. Voor minderjarigen wordt de vergunning tevens getekend door een wettelijke vertegenwoordiger.

9. Je betaalt je vergunning op het provinciale rekeningnummer dat je op je vergunning vindt met vermelding van het OGM-nummer. (dit vind je onderaan op je vergunningsaanvraag, in het vet gedrukt)

10. Je bezorgt je vergunning samen met de overeenkomst renner – club en de ingevulde lijst hart-vaatziekten aan de verantwoordelijke van Olympia Tienen:

Danielle Dewolfs
Res. Beatrijs
3300 Tienen
of aan één van de begeleiders.

11. Je vergunning wordt door ons gecontroleerd, ondertekend en opgestuurd naar de wielerbond. Zij bezorgen aan ons je vergunning die wij je op onze beurt bezorgen via post of op één van onze activiteiten.

12. Mocht het je niet lukken om je vergunning via elektronische weg aan te vragen, dan mag je altijd een papieren formulier bezorgen aan:

Marc Coel
Ridderstraat 6
3320 Hoegaarden.
0495/777507
Hij brengt dit dan voor jou in orde.

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust aan één van de opleiders of aan de verantwoordelijke voor de vergunningen.